Pages

Wednesday, September 19, 2012

Nuffnang Premiere Screening - Bait


Assalammualaikum wbt ..

Seperti biasa .. arul dengan penuh kerajinan join pape pun Premiere Screening whether from Nuffnang or ChurpChurp .. dengan harapan akan dapat la tiket percuma tu kan .. sambil2 tu after dah tonton .. boleh la arul buat review sikit tentang movie tu ..

First movie arul dapat dulu adalah ParaNorman (3D) , movie ni agak best jugak lah .. even kartun2 yang dicipta tak secomel seperti kartun2 lain .. tapi percayalah, dalam movie ni terdapat mesej yang tersendiri jika korang benar2 dapat faham jalan cerita nya ..

2nd movie arul dapat yang baru2 ni adalah Resident Evil : Retribution (3D) , movie ni pun agak best jugak .. cuma yang spoil mood arul adalah .. dapat tiket movie in 3D tapi takde plak dapat cermin mata utk tgok 3D tu dengan clear .. hadoi ..

3rd movie arul try dapatkan adalah seperti tajuk di atas .. huhuhu ...


nampaknya kalini bukan rezeki arul .. arul tak berjaya dapat tiket utk movie ni .. lagipun arul was2 gak nk pergi tengok .. sebab bile tgok trailer nye .. agak ganas dan menggerunkan kot .. jom layan trailer movie BAIT ni jap ..


video

Summary of the movie :

In a sleepy coastal resort community, shoppers at an underground supermarket are terrorized by a crazed bandit when a montrous freak tsunami swallows the town.  Now trapped inside a flooded supermarket with an armed maniac and rushing water threatening to entomb them all in a watery grave, the imprisoned survivors discover they're not alone.


As the waters rise, they must overcome not only the threat of drowning but something just as deadly and far more bloodthirsty - hungry tiger sharks.

Ha amacam? gerun tak? takot tak? hehehehe ... arul ni kadang2 takot gak tengok movie2 yang ganas2 sangat ni .. tapi kalau dapat tiket free dari En. Nuffnang @ Churpchurp yang baik hati .. arul grab je la kan .. hehehe .. tapi sayang nye .. tetap tak dapat .. tayangan Premiere Screening ni pada 19/09/2012 (Rabu) .. maknanya .. hari ini lah .. huhuhu .. kat TGV KLCC ..

Takpe lah .. dah takde rezeki .. nak buat cemaner .. ye dak? Pada blogger2, nuffnangers yang dapat tiket tu .. enjoy the movie .. i'll wait your review about this movie .. cewah!speaking lah pulak kan ..


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura