Pages

Thursday, September 6, 2012

Nuffnang Premiere Screening of Resident Evil : Retribution in 3D


assalammualaikum wbt ..



sebenarnya masih macam tak percaya .. terasa seperti mimpi kerana ini adalah kali kedua arul berjaya mendapatkan tiket wayang percuma .. PREMIERE SCREENING MOVIE ok! sebenarnya dah terlupa bila lah akan Nuffnang akan hantar emel invitation nih .. sebelum balik keje, teringat lak citer ParaNorman .. dan terasa nak bukak akaun gmail .. tak sangka Nuffnang bagi kejutan pulak di petang2 hari .. hehehe


huhuhu bukan riak maupun takbur .. just over excited sangat la .. arul tak sangka dapat tiket wayang percuma  ikhlas dari Nuffnang .. movie best lak tuh .. first tiket wayang percuma yang arul dapat dulu adalah movie ParaNorman .. 

next week arul dah tengok .. arul akan try gagahkan diri utk review dan rating movie favourite arul ni keh .. korang pun mesti ada yang gemarkan movie2 macam ni jugak ..






Thank you Nuffnang & ChurpChurp .. silalah bermurah hati bagi arul merasa BE pulak .. huhuhu

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura