Pages

Thursday, May 15, 2014

Potong Stim Betul

assalammualaikum wbt ..

memang boleh buat hilang mood nak blogwalking je kalau setiap kali buka sesetengah blog tu, kemahin lama nak loading. pastu iklan berjam-jam tunggu nak hilang. tapi paling tak boleh terima bila jenis yang 'memaksa' secara halus untk LIKE fanpage dan segala iklan demi mendapatkan duit.

annoying tak muka baby ni? hehehehehe

tahu tak benda-benda tu semua sebenarnya buat kan para pelawat/pembaca rasa menyampah untuk datang semula? cuba lah bertoleransi sedikit. contoh macam pagi tadi, aku dapat emel mengenai kerja kosong. so disertakan sekali link blogspot untuk melihat senarai jawatan kosong terkini May 2014.



tengok keluar dah iklan tersebut. pepagi hari aku memang tak berminat nak klik iklan2 terselit ni. then bila aku try closed, begini la pulak jadinya.



nak suruh login FB pulak? haish time keje ni nak buka2 Fb plak, memang tak jalan keje aku karang. 2x gak la aku klik link blog tuh, still keluar Fast & Furious tu. kali ke-3 aku terus delete emel tu dan malas dah nak tengok. huhuhu, tolong lah korang jangan buat begini ye. aku tak rasa aku je yang rasa begini. pasti lagi ramai orang pun akan rasa annoying sangat-sangat bila jadi begini time mood blogwalking tengah memuncak. tapi buat iklan macam kat bawah ni xpe..miahahahahaha..mohon intai2 jika ingin tahu ye..


* * * * * * *

Maklumat lanjut, sila picit gambar dibawah kuat2 (^_^)



Produk Muslim
Mempunyai KKM
Boleh dibawa solat bersama
Mempunyai ekstrak delima yang mengandungi byk khasiat
Mempunyai ekstrak aloevera yg tinggi dengan vitamin
Dicampur dengan air Zamzam




2 comments:

  1. rasanya yang tu iklan 8share tu, kak.
    tengah musim dia sekarang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ni?? heheheh dari pagi akk buka churp2/8share xde plak jumpa special fast & furious tu.. :)

      Delete

Sahabat Sakura