Pages

Tuesday, May 6, 2014

MySale - Untuk Seisi Keluarga!

Assalammmualaikum wbt ..

Selamat Menyambut Hari Buruh dan Salam 1 Rejab (^_^)


Dunia ni semakin maju, jadi banyak perkara sekarang ni hanya di hujung jari..antaranya aktiviti membeli-belah yang tak pernah lekang dari hidup seorang wanita. Sekarang ni kalau korang perasan pun, makin banyak blogshop, igshop, online shopping segala dibuka. Ada yang buat sepenuh masa dan ada juga sekadar mencari rezeki sampingan. Tapi harini aku bukan nak cakap pasal full time/part time nye job yang dorang buat tuh. Tapi nak kenalkan korang dengan 1 lagi online shop yang Super Havoc! Super Best! Super Awesome! Aku pun sejak kebelakangan jadi prefer to online shopping than going out for shopping..hehehehe..jimat masa dan tenaga kan?



Here's MySale! Ini online shop memang melebihi dari ASTRO ok, macam-macam ada. That's why i said, untuk seisi keluarga. Semua kategori ada, wanita, lelaki, kanak-kanak, barang keperluan dapur, macam-macam lah ada. Murah-murah pulak tu. Pelbagai jenama ada tapi harga memang mampu milik. Untuk lebih murah, korang patut daftar sebagai ahli MySale ni kat sini --------> DAFTAR





Dah gaji kan? Eh...hehehehe aku je yang gaji lambat. Every 7th baru aku gaji, so esok la aku shopping! Hahahahaha..jom laju-laju klik kat MySale shopping untuk raya tahun ni.



Flash Frenzy sedang berjalan sekarang ni. So memang berbaloi kalau korang shopping sekarang ni. Barang-barang berjenaman yang murah-murah sekarang setiap jam. Siap ada counting time lagi tu, so senang korang nak alert la. Cepat-cepat!!



p/s: entri terlambat publish..hohoho maaf ye..




No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura