Pages

Thursday, May 8, 2014

CPUV Nuffnang #2 : Whisper Mesh & Cotton

assalammualaikum wbt ..

sejak dapat BE 1 & BE 2, aku jadi rajin sikit lah nak tengok Nuffnang akaun aku. tapi lately ni memang dah tak dapat tapi aku faham lah kenapa kan. aku pun dah makin kurang update blog ni. blog ni pun takde yang menarik sangat, tu pasal takde loyal readers. sobss..sobss..sobss..



by early of May, of course on the Labour Day right? saje sambil2 cuti tengok Nuffnang lagi..eh ada sangkut 1 BE setelah 4 bulan berlalu 2013. sebak rasa hati mak jemah taw. pastu tanya pakcik Google pasal BE tu. rupanya dah ramai dah heboh sana sini. nak tahu pasaii pa Whisper ni ada kat blog, korang boleh klik kat gambar bawah ni. tu ada gambar blogger comel - Yuyu Zulaikha, dia ada story sket pasaii pa..hehehe



Rupanya Whisper Mesh & Cotton nye BE, ramai blogger dapat dah pun. Aku je yang masih terkial-kial nak publish segala ni lah. Whisper ni aku pernah guna dulu, memang salah satu jenama yang elok la. Pad Whisper ni memang menampung 'benda' tu dari tersasar dari lorongnye. tapi sebab aku ni keluarnye sikit2 je, jadi rasa mcm membazir pulak pakai yg tebal2 ni. whatever it is pon, Whisper memang best!




thank you Nuffnang for the BE!!


pssstt! korang, kalau nampak iklan Whisper ni masih berjoget-joget kat blog ni..tolonglah ek..hehehe


4 comments:

  1. tahniah dapat..luqman baru2 nih jer rajin sikit nak check nuffnang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @luqman zakaria : hehehe..ini pun baru yg ke-3 secara kasarnya la..
      pdhal dah bertahun blogging..ngeh3
      sadiss~

      Delete
  2. tahniah. ada rezeki dari Nuffnang. Keep on writting. nice blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dtg singgah..terima kasih juga ats galakan yg diberi..insyaa Allah akn terus menulis :)

      Delete

Sahabat Sakura