Pages

Saturday, March 30, 2013

Selamat Pengantin Baru Nadia & Akmal



Assalammualaikum wbt ...

23 March 2013 (Sabtu), seorang lagi rakan belajar sejak Tadika KEMAS merangkap rakan sekampung selamat diijabkabul di Masjid Felda Sungai Kemahal hanya dengan sekali lafaz. Ms Gojes telah sah menjadi Mrs Wifey pd Mr. Handsome yakni Mr. Hubby.




24 March 2013 (Ahad), majlis sanding pihak perempuan berlangsung di Felda Sungai Kemahal. Alhamdulillah, everything berjalan dengan lancar. The pelamin sangat-sangat2 lah comel. Hahahaha arul dan kawan-kawan yg hadir tak berhenti puji pelamin pilihan dan busana pengantin yg sangat sweet dan gojes tu. Pandai pengantin pilih! Jom layan gambar persandingan kawan arul dan suami nya.






See!! How gorgeous she was right? Sangat cantik busana pilihan dorang dengan pelamin yg simple tapi hiasan yg sangat2 comel. Geram je tengok bunga2 kat pelamin tu. Maaf lah, gambar tak banyak sebab pengantin dikerumuni oleh budak-budak. Biasalah tu kan, lagipun taknak ganggu cameraman jalankan tugas dorang plak. hehehehe .. Gambar penuh pelamin pun tak ambil coz sedang makan. Kalini segan nk berposing kat pelamin pengantin mcm Wedding Ema & Husaini dulu coz pelamin ni kat laman luar rumah, nanti ramai pulak mata memandang. Mau gak di cop "Syok Sendiri" kan tiba2 .. hahahaha!!

Dan inilah antara wajah-wajah geng sekolah zaman tadika hingga sekolah rendah yg tolong memeriahkan majlis sahabat kami yg sorang ni .. Tak mampu nak kumpul ramai-ramai, masing2 punya komitmen tersendiri kan. Even masing-masing kat KL dan dekat-dekat je semua, tp susah jugak nk gathering ramai-ramai.










Maaf, ada beberapa gambar lg nak letak tapi ada masalah sikit. Nanti arul adjust2 sikit, inshaa Allah arul kongsikan gambar yg terlepas pamer di entri ni .. hehehehehe .. Ha gambar yg last ni, Nurul jugak .. single .. nk ushar? hihihihihi, no komen . Pandai2 la nak hidup . Hahahahahhaha ... Girl, sori! Memang saje nk menyakat ko dlm blog ni. Hehehehe, thanks posing comel deh!

To all my friends yg tak sabar nk tgok gmbar2 korang tertempek kat blog hentahpape ni, harap maaf ye .. ter-delay selama 1 week plak .. takde idea nk tulis lebih2 .. hhihihihi .. thanks pd korang yg sudi baca blog kwn korang ni .. support me taw! hihihihihi ...



psstt!  --> korang-korang yg baik hati lg comel menawan, arul nk mtk tlg korang sikit ni .. tolong LIKE PAGE ARUL ni .. dan klik RM999 je .. murah giler kot ...

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura