Pages

Thursday, March 21, 2013

Casing Iphone 5 Yang Perkasa dan Mantap!

Assalammualaikum wbt ..

Pagi tadi arul tengok kat Blog Serius tentang casing Iphone 5 ni .. pergh! giler teruja arul tengok .. sangat mantap dan keselamatan terjamin kot. Let's me share with you and credited the source from Blog Serius.




Untuk gambar selebihnya, better korang tengok kat BlogSerius ok ....

Amacam?? Mantap tak design dan material casing kalini? Hehehehe .. tapi sayangnya, arul masih menggunakan hp Sony Ericson K530i .. ingat lagi tak rupa hp tu caner? Ah google sendiri la .. hahahaha segan nak tunjukkan wajah terkini hp SE arul ni .. dah tak rupa hp rasanya .. memori kad pun dah taknak lekat .. Please, please .. ada sape2 tak nak bagi arul HANDPHONE SEBIJIK?? hahahahaha ...


4 comments:

  1. tkotnyer nk guna..gnas sgt..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha mana ad ganas la .. protection tu .. x kan x syg gajet kot ..

      Delete

Sahabat Sakura

They're G+