Pages

Thursday, March 7, 2013

Gathering @ Genting Highlands [Jan2013]



Assalammualaikum wbt …

#First of all, really sorry because entry ni memang sgt2 la dah lama diperap. Tak sempat nk berkongsi cerita.


19 January 2013, arul telah menyertai 1 gathering anjuran 1 persatuan dalam facebook ni..persatuan apa? Ni la dia, PERSATUAN SINGLE-SINGLE SEDUNIA. Macam melampau je kan nama persatuan, tp jgn la fikir negative je. Persatuan2 ni tak semestinya utk yg desperate sgt cri pasangan kan? Macam arul dan BFF arul join group ni sebab kami nak release tension dgn segala kesakitan yg kami perolehi. Kami just nak kenal dengan orang lain dan buat kwn2 baru.

So terjadi lah peristiwa di Genting Highlands ni ha. Gathering pertama yg arul dan BFF arul join. Ok la, dorang memang sumer happening dan agak friendly jugaklah. Well, bak kata abg long .. hidup seperti sebuah keluarga bahagia. Tak gitu? Hehehehe .. supposedly gathering ni starting dari 18hb – 20hb, tp disebabkan arul msh kena keje 19hb tu, termasuklah jugak BFF arul. So kami gerak aftr keje la 19hb tu. Masing2 dah have fun giler2 kt genting, kami plak masih berkerja. Hahahaha, agk jeles sebab bila dah sampai atas, arul dan BFF tak sempat langsung nk main pape game. Sadissss!!!! Sampai la ni BFF arul tu bising2 sebab tak dapat main roller coaster. Hahahahaha, arul plak dipaksa teman dia naik roller coaster. Giler aku dibuatnya dengan BFF kesayangan ni ha.

Ok la, just enjoy all the pics taken ya. Ni je yg dapat arul share.

















 ini lah Abg Long yg di sebut-sebut dan Big Boss PSS .


Maaf kalini banyak plak gambar yg dikongsi. Lagipun, gambar lebih senang menceritakan segalanya kan? Hehehe, nanti arul kongsi lagi cerita jalan2 arul dengan kawan2 arul yg lain.


4 comments:

  1. baru tahu ada persatuan ni. sekalai joint activity macam ni memang seronok habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahha .. biasa lah .. admin group pn bkn tua sgt mana pn .. tua bbrp thn je pn dr sy ..
      tp ad xtvt mcm ni la y best ..

      Delete

Sahabat Sakura