Pages

Thursday, March 7, 2013

Chanel Perfume Birthday Gift



Assalammualaikum wbt …


2 March 2013 – Sabtu

Setiap Sabtu, setiap minggu, setiap bulan .. arul kena bekerja .. 9:30am – 01:30pm .. kalau dulu arul selalu pulang lewat bila keje hari Sabtu .. sebab keje banyak dan kadang2 rasa takde pape komitmen kat luar .. so arul lebih suka dan lebih banyak habiskan masa kat ofis .. lagipun habis office hour, semua orang dah balik .. lagi rasa tenang duduk sorang2 kat ofis .. betul tak? Then bila ada komitmen yg berkaitan dengan hati, arul dah jarang balik lewat..balik on time saja. Hehehehe, dan selepas habis komitmen pd hati arul mula tukar perhatian pd perkara lain. Arul selagi boleh, arul setiap minggu nak balik kampung. Ada hal penting ke tidak, arul mesti rasa nak balik kampung. Kalau tak balik kampung pun, arul akan cari aktiviti lain yg boleh buat arul sibuk, sesibuk nye lah.  Dah tak kesah langsung nak drive jauh2, lama2. Asalkan dapat lihat muka ayahanda dan bonda di kampung, gurau2 dgn bonda.

Tapi sabtu baru-baru ni kira permulaan semula la bagi arul memulakan rutin menyibukkan diri dan lepak ofis lama2. Lagipun awal bulan kan, banyak report bulan lepas yg arul kena sediakan segera .. mcm biasa .. sebelum sorang2 mintak secara tibe2 report yg belum arul sediakan .. bukan arul lambat siapkan report k tp server cuma ada 1, dah tu macam2 report kena generated dr 1 server yg perlu dikongsi dengan sorang lg .. If tak silap, arul pulang dari pejabat dalam jam 3:30pm kot .. tu pun after setel buat Sales Summary utk semua outlet Big Apple Donuts & Coffee .

Dalam lewat2 arul balik keje tu, ada sorang lagi officemate ni pun balik lewat gak. Dia pun lepak jap kat office tp dia balik around 2pm kot. Maybe sebab .. biasanya tengahari2 after keje, jalan nak keluar dari Bandar Mahkota akan jammed. Huhuhu intro kemain panjang, sebenarnya arul cuma nak cerita yg officemate ni tiba2 je bagi hadiah. Katanya hadiah birthday!! Giler happy kot! Tu la hadiah pertama utk tahun ni, ingatkan dah takde lagi dapat hadiah dalam angka usia begini (cewah! Macam tua sangat je kan?). Ahahahaha, tak kira la .. excited tetap excited! SAYA DAPAT HADIAH PERFUME!!! Kebetulan pulak dapat brand perfume yg memang dah lama arul idam2 kan .. even kecik pun .. arul hargai sangat2 .. huhuhu .. thank you my dear Cik Lisa Zureena. So let's enjoy the photos i'm took utk tatapan mata semua orang .. hehehehe .. btw, abaikan je background gambar2 di bawah ni ye .. meja memang sedang agak selerak, penuh dengan dokumen .. still pending!







Belum guna lagi perfume ni, sayang plak rasanya nk guna .. dah la kecik je kan perfume ni .. huhuhu ..


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura