Pages

Thursday, December 20, 2012

Rindu Masa Itu - Kesibukan

assalammualaikum wbt ..

kebelakangan ni agak sibuk .. Alhamdulillah keje semakin banyak .. jadi kurang la fikir tentang masalah "hati & perasaan" .. jadi bila dah sibuk di pejabat .. penat tu pun bertambah la kan .. idea nk up entri baru tu ada .. tapi semangat kental nak online tu yang lemau sikit .. hehehe .. so dah jarang nak online bila pulang ke rumah .. tengok je laptop tu .. tapi tetap mencari masa untuk mengaji walau 1 muka sahaja ..

so, para peserta iPhone 5 Gadget Impian sekalian .. jangan risau .. walau tak larat nak online lama2 .. tak menyempat up entri baru hari2 mcm korang .. saya tetap jalankan tanggungjawab vote kalian semua setiap hari .. harap korang pun sudi2 lah vote saya setiap hari yek ? hehehe <thanks in advance> ..

hmm entri ni tak tahu apa motif entah .. tapi sebenarnya rasa rindu sangat nak rajin blogging seperti beberapa bulan lepas .. rindu nak blogwalking macam selalu .. huhuhu .. bukan setakat blog Diari Sakura Gurl ni je yang terabai .. blog saya yang lagi 1 tu pun terabai gak .. ish3 .. next year mungkin aktif semula kot .. takpun after CNY .. hehehehe .. (bakal jadi penganggur paling berjaya) .. jadi banyak la kan masa nak meng-online kan diri ..



yes, right now i'm really bored coz all my task already done .. last 3 days quite busy, really appreciate that time .. work, work, work .. no time to think the hurt heart .. the anybody feeling to me ..



terima kasih sudi baca entri yang bosan ini .. with lots of love!

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura