Pages

Thursday, December 6, 2012

I Wish ............ [Next Year]




pepagi hari lagi dah ternampak sesuatu yang sangat cantik dimata .. terus hati kata, "aku pun nak satu lah ."
actually, terjumpa mengenai GayaCreates ni kat blog adik kupu-kupu comel ni ha .. Yuyu Zulaikha .. hahaha adik ni memang suke benor la cakap macam merepek2 .. tapi, fun! dan serius comel je tengok dia sarung telekung ni .. betul cakap dia .. 

"asyik bercantik depan kawan-kawan je, kalini bercantik di depan Allah swt pula" 

so i wish, my next birthday .. i could get this 1 for me to look beautiful in front of The Greatness Allah swt .. and also wish, hati ini semakin dekat dengan Pencipta .. amiin.


p/s : dik, awat macam SLEEPING BEAUTY dah pose gambar tuh? hehehe .. jom terjah adik Yuyu tu ..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura