Pages

Monday, December 24, 2012

iPhone 5 Gadget Impian



Assalammualaikum wbt ..

Jom korang join reramai CONTEST dari Bro Hebat Denaihati ni .. lumayan seyh! sambil2 tambah pengetahuan dan tambah kenalan ..

Tak perlu pun buat entri panjang2 .. cukuplah sekadar kita luahkan ..
Kenapa kita minat sangat kat iPhone 5??



a) aku bukanlah seorang yang gilerkan gajet2 ni sangat tapi sekurangnya aku masih follow up dan mengikuti gak perkembangan gajet2 baru yang kuar seperti cendawan selepas hujan .. aku cuma ada Sony Ericson K530i yang dah hampir 6 tahun kot aku guna .. so macam orang lain yang tak berapa mampu miliki gajet mahal2 ni .. aku pun teringin gak la .. nak plak dapat percuma kan .. lagi ar aku teruja nak dapatkan .. hehehe ..

b) teringin gak nak merasa mcm blogger lain post entri guna gajet 'sanggeh' nih ..

c) pernah tengok dan guna 5mnt je iPhone .. terasa teruja dah .. so kalau dapat ni memang akn jga sebaik mungkin lah .. dan manfaatkan sepenuhnya untuk blog kesayangan ni .. hehehe

d) ok banyak spec iPhone 5 ni yang buat aku sangat2 rasa teruja untuk memiliki nya .. tapi tak pandai nak elaborate kan kata2 .. jadi sesingkat nye rumusan aku .. dengan kelebaran yang cukup memberi kepuasan bile kita ber-blogging .. dan nipis .. memang cukup buat aku jatuh cinta beb!




Antara entri Bro Denaihai mengenai iPhone 5 :

1. iPhone 5 Gadget Impian
2. iPhone 5 dilancarkan
3. iPhone 5 Gambar dan Video
4. iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test
5. iPhone 5 Malaysia Pertama
6. iPhone 5 Malaysia vs Singapore vs Hong Kong vs USA
7. iPhone 5 Countdown
8. iPhone 5 dah sampai Malaysia
9. iPhone 4S baru bukan iPhone 5




Alhamdulillah .. dapat gak setelkan entri ni ..hadoy entah apa yang payah sangat nk complete kan contest ni .. huhuhu .. semoga ada rezeki utk miliki gadget ini .. amiin

 



contest iphone5 300x250 Banner

"Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.com, StudioAksara.com,AbangEnsem.com,AriffShah.com,Eizil.com,Sweetkurma.com,Azri.com,Serverfreak.com dan Denai.my"



58 comments:

  1. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah bro DH .. mmg sntiasa lwt blog DH .. jz x tgl jejak/komen je ..

      Delete
  2. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh terima kasih .. x sgka ad y sudi tlg .. baiklah .. sme2 kita mbantu .. (^_^)

      Delete
  3. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    ReplyDelete
  4. Datang kembali dengan tugasan kedua...
    ehhhh! terklik pulak G+ :)

    jangan lupa klik G+ kita pulak yekk... terima kasih
    http://www.anakulucheka.com

    ReplyDelete
  5. salam kenal...
    saya dah g+..
    jgn lupa support saya jugak ekk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak
      terima kasih sudi mbantu ..
      sudah support (^_^)

      Delete
  6. salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe..thanks..

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan & ziarah,

    hadir bersama2 G +1, Harap sudi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah .. terima kasih tlg G+1 (^_^)

      Delete
  8. ciktom support are_rull..klik g+..
    goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe .. terima kasih cik tom krn support are_rull (^_^)
      jasamu dikenang!

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih 4 da wish .. tlglah G+1 skli jk sudi ..

      Delete
  10. semoga berjaya..

    satu sokongan G+1 dari saya..

    sudi kiranya berkongsi G+1 untuk saya di SINI

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. terima kasih .. sudh mbalas G+1 sbntar td ..

      Delete
  12. ok. sudah vote. semoga menang ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. sgt2 hargai vote anda (^_^)

      Delete
  13. Dah Klik G+1, semoga berjaya. G+1 yg ke 12daripada saya buat anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. sgt2!
      jasa kalian dikenang walaupn da thu .. x lyk pn.. thanks krn bg sokongn (^_^)

      Delete
  14. Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ ke 13 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ats sokongn dn vote anda .. sedia mblas kunjungn dn sokongn .. (^_^)

      Delete
  15. assalam segmenmate :)

    PuanGojes da klik G+1 yg ke 14 kat sini :)
    mohon balasannya sama ya ;)
    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    thanks :)

    ReplyDelete
  16. salam. good luck. klik G+1 ke 31 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya pula ye :)

    http://blog.amirez.com/iphone-5-gadget-impian/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. terima kasih sudi mnyokong .. baiklah .. kunjungan akn dbalas (^_^)

      Delete
  17. Semoga sukses dan berjaya kontesnya sahabat...
    Bersilaturahmi dan memberikan sokongan dengan G+1 nya di tempat sahabat ini.
    Semoga berkenan menyokong kembali. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas skongan G+1 anda .. sdia mbalas nya .. salam perkenalan blogger.

      Delete
  18. Replies
    1. terima kasih .. tp cner blh jd 22 plak? huhuhu sedihnya .. bkn spttnya 32 ke?

      Delete
  19. assalam syg , saya da undi kamu untuk hari ini, harap dapat undi saya sama ;)
    tq

    ReplyDelete
  20. Sokongan G+ yang ke 26 daripada saya. Selamat berjaya.:-)

    ReplyDelete
  21. salam kenal dari contest denaihati..dah g+1 untuk anda..kalau tak keberatan, mohon g+1 untuk saya juga. terima kasih. :)

    entry contest : iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. sudh mbalas knjungn dn sokongn ..

      Delete
  22. saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe. thanks..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy rsa sy dh G+1 anda .. cuba tgok komen di atas .. anda pn sma .. hehehee

      Delete
  23. sudah support G+ n vote
    gd luck n all d best

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. terima kasih ats skongn anda (^_^)
      sy dh vote anda siang td .. all da best ya ..

      Delete
  25. Dah klik g+ dan vote...harap sudi vote semula..(peluangtercipta)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. vote akn mnyusul .. (^_^)

      Delete
  26. Satu lagi tambahan G+ dari saya .... 33

    ReplyDelete
  27. salam ziarah...semoga berjaya.

    ReplyDelete

Sahabat Sakura