Pages

Tuesday, December 4, 2012

Hot & Roll


oh maimaimaiyaiyai .. lama giler tak makan benda alah ni .. giler rindu .. rindu juga pada orang yang memperkenalkan makanan ni pada aku .. hehehehe En.Moq aku .. first time makan masa pergi JB dulu .. pergh terus jatuh cinta .. dan asyik teringat je .. now, teringat Hot & Roll ni .. mau tak teringat kat En.Moq yang sorang tu? Hehehe .. En.Moq yang sangat sweet & romantik itu .. tak sangka dalam tegasnya, terselit romantiknya .. wuwuwuwu~ melalut sudah tentang En.Moq .. sowi!

kebetulan jalan2 kat kat Carefour Cheras Perdana mengisi masa yang terluang sambil hilangkan stress .. tetiba terpandang 1 kiosk dan logo yang 'macam aku kenal je logo ni' .. hahaahhaa .. zasss! terus teringat kenangan makan sama2 dengan En.Moq .. tapi masa tu selera makan takdok .. jadi takdok la aku p beli .. tapi sejak saat aku mengetahui ada Hot & Roll berdekatan dengan rumah aku .. hati sering meronta-ronta untuk pergi beli .. hmmm tapi hati masih kalah pada pujukan nafsu makan .. ish,ish,ish ..

apa nak jadi tah .. berat dah semakin turun .. badan makin susut .. makan macam tak makan .. seperti 'merasa' makanan je .. buat cukup syarat, bak kata kakak aku lar ..



#tolong klik G+1 arul di entri iPhone 5 Gadget Impian#

1 comment:

  1. baguslh kalo dihati dh ade pengganti yg lebih romantik dn lebih baik dri sy...

    ReplyDelete

Sahabat Sakura