Pages

Saturday, December 8, 2012

Deposit RM200 Jadi Pengguna iPhone 5 Terawal dengan CELCOM



walaweh!! menjadi kegilaan ramai .. kemunculan dinanti-nanti kan .. termasuk aku .. teringin juga nak merasa , memiliki, mengguna iPhone ni .. intai sana sini .. ramai dah bising-bising tentang tawaran syok dari syarikat telco biru ni .. CELCOM ..




menarik kan? tapi tu la aku belum mampu nak miliki .. tapi CELCOM dah bagi offer yang sangat menarik, tertarik lagi da boomm! ni .. dalam kepala masih terfikir-fikir .. mahu ke tidak .. just sediakan deposit RM200 .. terus buat pre-order .. boleh lah jadi pengguna iPhone 5 terawal .. cepatlah korang .. grab as fast as possible .. tengok kat bawah ni .. 64GB je dah out of stock .. giler tak giler la aku rasakan penangan Gadget Impian gini .




sekarang aku guna line maxis dan celcom .. dulu pernah cuba mengguna internet line celcom .. masa itu agak menghampakan kerana lokasi yang tak berapa strategik .. sekarang rata-rata mengatakan line internet celcom ni sudah ada dimana-mana .. hmm interesting! aku rasa seperti mahu bertukar dan mencuba sendiri .. so, what do you think? take it or leave it? hmmm   @_@


jika ada rezeki .. pasti boleh jadi iPhone 5 Gadget Impian kan? 

2 comments:

  1. mmg best kl dpt pki iPhone 5 ni..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul3..tp kna byk mengumpul la kan .. hehehe

      Delete

Sahabat Sakura