Pages

Friday, November 9, 2012

Terima Kasih Si Jantung Hati



Assalammualaikum wbt ..

Malam ni ada mood nk update blog .. tapi idea tu tersekat plak .. so rasa just nak update tentang hadiah terakhir dari MY INTAN PAYUNG .. dia mungkin dah terlupa kot .. tapi dia tak tahu .. hari2 arul di ofis .. benda2 tu la yang meneman arul dan sentiasa mengingatkan arul pada dia ..

Masa dapat mug ni .. huhuhu .. sangat2 terharu .. sangat sweet kot .. tengok je lama2 .. senyum lebar2 .. thank you MY LOVE !!


Cuba baca ayat2 kat mug tu? Sweet kan? Hihihihi .. tapi sekarang .. dia dah tak maksudkan pape pun yang tertulis di mug tu .. segalanya tinggal kenangan ..


Handphone holder ni comel kan? Dia kata sebab dia lahir tahun HARIMAU, jadi dia belilah harimau untuk arul .. hehehehe .. dia pun lebih garang dari harimau kot .. grrr!



Abaikan susun atur workplace arul yang serabut tu .. just nak tunjuk dimana lokasi tyger tu diletakkan je .. always ada depan mata k .. hehehe .. inspirations!!

Sebelum dapat hadiah2 ni serentak .. arul sebenarnya dapat 3 hadiah sekali serentak masa datang jemput dia kat tempat study kat Lumut tu .. hadiah tu yang paling arul tunggu sepanjang dia study kat Lumut .. hehehe .. nak masuk blog ke? tak payah la kot .. segan .. dia kata nk ganti yang baru .. before habis LI dia ni .. tapi gayanya takde rezeki buat arul .. janji2 kami semua tinggal janji je .. semua salah arul .. tapi takpelah .. hadiah utama tu tetap ada .. arul tahu .. itu adalah tanda keikhlasan dia buat untuk arul seorang .. thanks INTAN PAYUNG !!

Hmm ok lah .. rasanya tu je kot arul dapat luahkan malam ni .. bagi arul .. harta benda tu bukan ukuran bagi sesuatu perhubungan tu .. andai apa yang arul miliki sekarang menjadi 1001 halangan buat seseorang untuk menerima arul seadanya .. semua itu sekadar mentaliti yang cetek .. berfikir lah secara waras ... kenapa selepas bertahun bersama, baru sekarang nak jadikan isu? jika harta yang dipandang, mustahil pemberian sebegini diterima dengan hati yang terbuka dan masih dijaga dengan rapi dan sebaik mungkin seperti menjaga emas permata .. fikir2 kan lah ..


# mood :  hati berkecai sedang ditampal plaster #

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura