Pages

Friday, November 9, 2012

Blogger Hebat Menang Besar !!



assalammualaikum wbt ..

semalam dah terbaca tentang kemenangan besar beliau .. tapi harini baru rajin nak taip tentang tuah dan rezeki blogger ni .. tak perlu cakap banyak la kan .. tengok je gambar kat bawah ni .. boleh jugak klik gambar tu untuk cerita lebih lanjut ..



Hangpa nampak tak nama sapa yang tercetak kat magazine tuh? kenal tak? lau tak kenal, aku pelik sikit la .. blogger ni sempoi je penulisan nya .. jom la terjah blog beliau .. 


Alhamdulillah rezeki blogger tersebut .. sekarang blogger tersebut sedang melanjutkan pelajaran di oversea taw .. pergh!! harapan dan impian aku pun nk sambung stdy kat over-the-sea gak .. tapi result aku cukup2 makan je .. hehehe .. takpe, yang penting USAHA!! 


#tuah ayam nampak di kaki .. tuah manusia siapa yang tahu kan?#


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura