Pages

Monday, November 12, 2012

Paragliding Activity


Assalammualaikum wbt ..

Ok beberapa minggu lepas, kalau korang ada tengok Majalah 3 .. korang pasti tahu apa yang bakal aku pot pet pot pet kan dalam entri kalini .. hehehe~ 

Jom layan video2 kat bawah ni kejap .. then aku harap korang turut rasa teruja seperti mana yang aku rasa .. giler cool! Aku terus fall in love dengan aktiviti ni masa tonton Majalah 3 tempohari k .. giler syok je kalau aku betul2 dapat buat jugak ..


Aktiviti Paragliding 


So amacam? Gayat ke? Aku pun mungkin ada sedikit gayat kot .. tapi bile fikir2 semula .. eh, best la aktiviti ni .. mencabar fizikal dan mental ok .. kalau stress/tension , memang ni aktiviti paling best dan release yang aku rasa aku patut buat .. hahaha 



Jom layan next video .. yang ni pun aku rasa macam cool gilak gak .. pergh!! berkerut-kerut dahi aku masa tengok video ni .. rasa macam aku sendiri sedang fly away .. walaweh!


Lagi mencabar kan? Weeee! best siot .. nak jugak buat .. aduhai .. sangat teruja nak buat aktiviti2 mencabar macam ni .. buat masa tempat yang aku taw ada Paragliding ni adalah kat Jugra, Banting tu ha .. dekat je.

Hmm mungkin masalah peribadi yang melanda sekarang dan kalini benar2 mendorong aku untuk buat segala aktiviti2 yang mencabar sebegini .. aku sedang tunggu peluang untuk pergi mendaki gunung .. ada sape2 nak ajak aku join tak? hehehe .. dah lama giler tak pergi mendaki ..


2 comments:

  1. sikan extrem macam ni bukan saja mencabar, juga kena ada insurance besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha btul tu bro .. malang x berbau kan ..

      Delete

Sahabat Sakura