Pages

Wednesday, May 22, 2013

Semak Keputusan Peperiksaan PTD Gred M41

Assalammualaikum wbt ..





Pasti ramai yang tertunggu-tunggu Keputusan Peperiksaan Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) Gred M41 yang telah pun dijalankan pada 13 Apr 2013 yang lalu. Namun ramai yang merasa sedikit kecewa pabila setelah sebulan menanti tapi akhirnya Keputusan Ditangguh Seminggu Lagi. Pada mulanya yang telah tertulis di surat SPA8, keputusan boleh disemak bermula 17 Mei 2013 kemudian telah ditangguh ke tarikh yang lain iaitu esok hari - 23 Mei 2013 (Khamis).




Blog aku ni cuma blog bodoh-bodoh je, tak ramai yang sudi jengok sebab aku tak pandai menulis seperti orang lain tapi kerana minat .. aku still lagi menulis di alam maya ni .. apa2 pun aku masih berusaha untuk up kan lagi blog ni agar lebih ramai pengunjung datang walau pun bukan jadi follower. Fuhh!! ok, kat atas ni adalah statistik untuk 3 hari (Isnin-Rabu) bagi blog ni, bermula dari 17 Mei aritu hingga la ke harini, entri tersebut masih hangat dicari. Aku agak terkejut sebenarnya, aku tak mengejar pape tapi sekadar ingin berkongsi. Kot lah ada yang tensen2 lagi macam aku aritu, nak semak keputusan tapi tak dapat2 kan. So far, Alhamdulillah sangat2 .. post mengenai Keputusan Peperiksaan PTD tu dicari ramai. Memandangkan esok dah 23 Mei 2013, pada sape2 yang dah tak sabar nak semak keputusan exam korang .. boleh lah terus ke link yang aku drop kat bawah ni. Tapi semak after 12:00 pm hokkai? Semoga berjaya semua !!






18 comments:

  1. Ada error : Table 'online.ol_kep_ujian' doesn't exist....cannot check

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la tu .. nk check on time, mmg pyh .. cuba tgu lg sejam dua, pasti dpt nye .. overloaded view kan skrg ..sbr k .. btw, good luck ye :)

      Delete
    2. keputusan tu mmg da siap on time kot .. tp disebabkan rmai nk check on time ..dats y kita y lain2 ni x blh check on time .. sy pn sdg tgu msa je ni nk check .. huhuhu

      Delete
  2. cmne nk check nye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. g kt link Semak Keputusan tu ... then masuk je ic kmu dn send ..

      Delete
  3. semoga berjaya bagi yang ambil periksa ni yer, kalau semua lulus lagi baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan gitu la .. huhuhu
      tp xde rezeki la bro denai (T_T)

      Delete
  4. da 2 jam still xleh check lg la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? sy bru je check td .. da blh da ... btul .. p try lg skli ..

      Delete
  5. boringnyer!!!!Ada error : Table 'online.ol_kep_ujian' doesn't exist

    ReplyDelete
    Replies
    1. uh sbr..sbr..sbr.. pelik nih .. sy check tepat 2pm td, blh je .. hmm .. knp ek .. jgn mrh2 ye cik ... emm x kan nk sy tlg check kan plak .. huhuhu

      Delete
    2. try masuk direct ke laman web spa8 plak dear ... mana thu blh kan ..

      Delete
    3. da boleh...tp gagal..huhuhu..t.q yep..

      Delete
    4. huhuhu sme2 .. sme ler kita .. jom cuba lg utk next year .. dun give up k .. xde rezeki kita lg ..

      Delete
  6. GAMBATTE! SY LAGI LA TAK BYK FOLLOWER OR COMMENTS TP SBB SUKA MENULIS/NAK SHARE SOMETHING TO PEOPLE, SY TETAP JUGAK BERBLOGGING.HEE

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe, mari kita terus berblogging k ... thanks sudi melawat blog sy ..

      Delete

Sahabat Sakura