Pages

Tuesday, May 7, 2013

Mulakan Hari Dengan Milo


Assalammualaikum wbt ..

#just a short entri#

Well, seperti yg dah diberitahu sebelum td .. ni short entry je .. terasa rindu nak update pagi2 .. hahahaha ni dah pagi tak pagi sangat lah .. lagi sejam je dah masuk tengahari .. Apa-apa pun pagi ni agak kelam kabut je rasa ..

Mula dah bangun awal sebab macam biasa kena hantar kakak ke Stesen Tasik Selatan, tup2 katanya nak masuk lewat sebab Najwa demam dan batuk2. Tengok 8.30am klinik buka, last2 dengar Doc around 9.30am baru ada. Ceit!!

Tinggal kakak kat klinik, aku g punch card jap. Godek emel sana sini, dalam 9.40am kakak mesej kata dah setel. Huhuhu, terus rush p jemput dia. Then antar budak2 p nurseri, Aisyah pulak melalak taknak p sekolah(nurseri). Gara-gara semalam Selangor cuti umum la tu. Semalam ada aku nak jaga dorang kat umah, nurseri tutup, kakak plak keje (keje kat KL kan, bkn Selangor). Tak pasal2 kena angkut gak Aisyah sekali nak p hantar kakak ke Stesen BTS.

10.30am, aku dah selamat masuk ofis semula. Pergh!Dokumen selerak, bertimbun atas meja ni .. tak dapat nak berfikir dengan pantas dah. Perut cramp, lapar agaknya. So pape pun, sebelum betul2 kerah tulang 4 kerat dan otak ni berkerja .. kita sarapan dulu dengan Milo O' panas. Baru lah perut happy, otak gerak lancar .. hehehehehe

Sekian, terima kasih .. sudi baca (^__^)

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura