Pages

Sunday, May 5, 2013

Isnin Cuti Umum Buat Warga Selangor

Assalammualaikum wbt ..

Salam Sejahtera ..


Sempena 5/5/13 hari mengundi 1 Malaysia, 6/5/13 telah diumumkan sebagai Cuti Umum kepada warga Selangor. Di media massa, media elektronik heboh memperkatakan tentang ini. Tapi aku dan seluruh warga kerja BA, masih tertanya-tanya valid ke tidak pengumuman tu. Hahahaha! Memang agak bingung ar masing-masing kat ofis pagi semalam. Dah la dengan bos besar tak masuk ofis plak pagi semalam. Jadi segalanya balik kerja masih dalam tanda tanya. Tadi aku saja check emel kat outlook, tengok bos ada send emel pulak kat semua staf.




Boleh tahan gak bos aku ni, duk 'salam' plak. Hahahahhaha .. tunggu dan lihat je lah .. entah cuti entah kan tidak .. Ini Kali Lah!!

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Sahabat Sakura