Pages

Friday, May 10, 2013

Nuffnang Blockbuster Campaign #2 - Project C


Project C?? Apa tu Project C?? Huhuhu Nuffnang ni memang saje je kan buat semua orang tertanya-tanya, especially yang dapat jemputan macam aku ni .. Well, Alhamdulillah sekali lagi Nuffnang bagi aku peluang untuk join Blockbuster Campaign dorang. Aku percaya, pasti ramai lagi blogger di luar sana yang turut dapat emel sama mcm aku ni ..


double klik tuk tumbesaran lebih jelas



See, baru je lagi dapat emel tu. Dengan ucapan Alhamdulillah dan turut mengeluh sebab kempen sebelum ni pun tak sempat nak bertindak pape. Minggu lepas aku dapat jemputan Acer Hybrid Ultrabook, tapi sayang seribu kali sayang .. aku tak sempat nak buat pape video pun .. makanya, aku tak dapat join la kempen yang awesome tuh. Tapi mcm tahu-tahu je, aku memang sekarang ni sedang usha-usha laptop baru .. tak dapat laptop, desktop pun jadi lah .. huhuhu~



Tapi kempen kali kedua ni, inshaa Allah aku akan usaha lakukan yang terbaik!! Hehehehe ada sape2 lagi tak yang dapat emel dari Nuffnang ni??

Lupa nak ingatkan, Blockbuster Campaign ni lebih masyuk dari CPUV semua tu. So kepada sesiapa yang dapat tu, berusahalah k. Huhuhu aku baru dapat 50sen je dlm Nuffnang akaun tu .. siapalah yang baik hati sangat klik untuk aku. Terima kasih banyak2, silalah tolong klik lagi ye .. kerana aku juga akn berbuat demiikian (^_____________^) ..

4 comments:

  1. Replies
    1. inshaa Allah .. task mcm sng je .. hehehe thanks~

      Delete
  2. Salam ziarah, Sakura-chan~ (betulkah? ;))

    Jumpa blog ni sebab google Project C. Tak joinkah? Huhu.

    Saya ada join. Jemputlah singgah blog. Boleh tengok video yang saya buat. :D

    Owh saya follow blog ni sekali~ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi follow ..
      sy x berkesemptn nk join ..
      tlalu pnt dgn keje yg ad ..

      Delete

Sahabat Sakura