Pages

Friday, May 17, 2013

Keputusan Exam PTD M41 2013 Ditangguh


Assalammualaikum ..

Pasti ramai yang sedang teruja untuk check result Peperiksaan Bertulis PTD M41 yang telah diambil sebulan yang lalu iaitu pada 13 Apr 2013. Tak kurang juga dengan aku, yang dah seminggu lebih terasa debaran keputusan yang bakal dilihat. Berjaya atau tidak? huhuhu .. Selepas hampir separuh hari menanti untuk mengakses masuk laman web SPA8, baru sebentar tadi berjaya masuk dan terus keluar notis seperti di bawah.



Harap maaf, keputusan peperiksaan bagi jawatan PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41 di JABATAN PERKHIDMATAN AWAM MALAYSIA akan diumumkan pada 23 Mei 2013 (Khamis). Keputusan peperiksaan boleh disemak selepas jam 12.00 tengahari.



* * * * * * * * * * * * *


So sama-sama kita nantikan tarikh 23 Mei 2013 (Khamis) itu ye. Doakan aku berjaya exam ni dan peringkat seterus-seterusnya. Untuk check result exam tu nanti korang boleh terus pergi ke link yang aku tinggalkan kat bawah ni. Untuk kemudahan bersama kan.






4 comments:

  1. la patut la nk cek xdpt. thanks for info. =)
    sama2 la kita doakan yer.
    semoga berjaya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat tak bleh cek lagi??

      Delete
    2. lah .. cer g kat entry Semak Keputusan Peperiksaan PTD M41 tu .. inshaa Allah blh .. bkn kt entri ni ..

      Delete

Sahabat Sakura