Pages

Sunday, October 14, 2012

Hadiah Mengejut



Assalammualaikum wbt ..

Cerita ni dah basi dah .. macam2 hal lah bila nak update blog nih .. maaf lah pada rakan2 blogger/followers/readers ye .. arul ni mmg byk masalah ..


Ha ini lah hadiah paling terkejut yang pernah arul dapat .. apa tuh? hahahaha .. parut kasih sayang dari anak berbulu arul .. adeh .. mau seminggu gak la tebalkan muka masuk ofis dengan parut 2 line kat pipi kiri nih .. mujur la takde yang nak busybody tanya macam2 .. hmm anak berbulu arul ni terkejut masa arul sedang dukung dia .. nak lompat, terus tercakar sekali .. pergh!! pedih tak terkata kot .. sabar kan je la ..


tu yang macam anak harimau tu .. gambar kiri .. dia lah yang cakar .. tinggal kan parut2 cinta di pipi mama sayang dia nih .. ish3 .. budak2 berbulu ni semakin nakal dan manja .. harap mendengar kata juga kelak .. hehehe ..

Ok la .. tu je nk story tentang dorang kalini .. thank you for reading ..

Ini antara kisah tentang mereka yang comel :



No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura