Pages

Saturday, October 6, 2012

Movie Preview : Universal Soldier - Day of Reckoning



Assalammualaikum wbt ..

How's your weekend? Sekarang arul berada di kampung halaman, menghabiskan hari minggu bersama kedua orang tua arul. Walaupun dalam bulan lepas saja arul dah pulang ke kampung halaman setiap minggu , tapi rasa rindu tu tetap ada .. malah semakin kuat ..

Ok lah .. lupakan seketika tentang arul .. harini baru arul berkesempatan nak update blog dan review tentang movie Universal Soldier yang arul tonton beberapa hari lepas .. Sangat2 berterima kasih pada Nuffnang & ChurpChurp kerana beri tiket jemputan percuma pada arul .. 



Universal Soldier : Day of Reckoning

Sinopsis ... korang boleh baca kat sini --> Movie Best



As usual, arul tak pandai nak review2 movie ni .. tapi bagi arul, mula2 memang rasa agak teruja dengan movie ni .. but then, bila arul tonton wayang ni .. hmm .. agak kecewa la .. i don't know others thought ..


Sape2 yang betul2 minat dengan movie Universal Soldier ni boleh lah kot try tonton movie ni dan enjoy la .. part paling best adalah, apabila hidup anda, ingatan anda hanyalah sekadar memori yang di implan dan boleh dibuang atau ditukar ganti bile2 masa sahaja ..

2 comments:

  1. hmm x best ke? nanti nak g tengok r..

    ReplyDelete
    Replies
    1. for me .. not really la .. mcm deveraux tu mcm cpt sgt je give up .. awk try tgok la k .. hu3

      Delete

Sahabat Sakura