Pages

Monday, October 29, 2012

Saman Oh Saman!



assalammualaikum wbt ..

actually entri ni nak up last week .. tapi tak berkesempatan .. tak sempat .. so up la entri2 tentang hati dan perasaan .. yg terlebih dulu dan melebihi idea nya ..

tak sangka 'maruah' WWF aku dah pun tercalar .. dah lah memang tercalar secara zahiriah .. tu memang tak payah cakap ler kan .. kalini tercalar secara batiniah plak .. hehehee


tengok tuh! kebetulan tergerak hati je nak check saman ni .. tak sangka plak dapat kejutan .. dhla kena pada tarikh kegemaran plak tu .. 7hb .. cis betul !!



masa ni baru balik dari pahang .. umah parents .. so on the way balik ke cheras .. saje lalu highway karak sebab plan dengan si dia nak lunch sme2 kat Genting Sempah .. makan McD Samurai Burger .. hehehe .. tapi tak sangka itu adalah kali terakhir kami .. 

dan tentang kes ni pun aku dah clarify dengan si dia .. time ni bukan aku yang drive pun .. hu3

nak tunggu 'surat panggilan' tu mcm lambat je lagi .. korang try la check kt sini eh ---> Myeg




#nak claim boleh??#



No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura