Pages

Wednesday, June 27, 2012

samsung galaxy s3 dihati


assalammualaikum wbt ..

pagi ni jengah muka blog .. tetiba terpandang sisi kanan blog .. walaweh! de kuar iklan SGS3 la kat papan iklan Nuffnang!! huhuhu .. rindu kembali bertandang weh ..





walaupun biasanya arul lebih suka yang warna gelap .. tapi selepas lihat SGS3 ni .. arul jatuh hati pada warna yg 1 lg tuh .. seakan-akan putih .. bagi arul warna tu lebih nampak 'smart & stylish' .. hehehe ..

arul perasan .. dah ramai blogger keluarkan spesifikasi, info segalanya lah tentang SGS3 ni .. arul pun pernah publish entri tentang SGS3 ni .. tp sekadar beritahu hajat di hati je lah .. arul tak pandai nak review2 produk ni .. hehehehe ..

antara blog yang arul dapat ingat dan dapat kesan yang telah kuarkan entri tentang SGS3 ni adalah



korang boleh tengok kat blog blogger2 otai kat atas ni .. ada yang buat review, siap buat video unboxing SGS3 lagi taw .. ada yang sekadar berkongsi spesifikasi hebat mengenai hp SGS3 ni .. boleh jatuh cinta tujuhpuluhtujuhjutajutajutalemon taw ..

nak lebih senang .. terus je pergi ke Samsung nye website .. complete !!

entri ini di tulis sebaik sahaja terlihat iklan SGS3 dari Nuffnang terlekat dalam blog ni .. harap2 Nuffnang baik hati bagi arul try untuk lekatkan lebih lama iklan SGS3 dalam blog ciput ni .. hehehehehe .. please Nuffnang  (^_^)


nak lagi .. boleh klik --> samsung lagi
nak plan best .. boleh klik sini plak --> plan sosial terbaik 


nipis je kan?kan?kan?let's grab it immediately!!

2 comments:

  1. dh tgk samsung ni..prefer iphone4s lagi kot..ha3

    ReplyDelete
  2. eleh .. poyo je .. taw la da de gadget bru kan .. xde .. xde .. SGS3 gak y best .. hihihihi

    ReplyDelete

Sahabat Sakura