Pages

Friday, April 26, 2013

Tazkirah Jumaat #16 - Doa Untuk Ibu


Assalammualaikum wbt ..

Rasanya macam dah lama pulak arul tak berkongsi tazkirah dengan kawan-kawan. Last arul post Tazkirah Bila Al-Quran Berbicara , wah cukup sebulan arul terlepas berkongsi perkara baik dengan korang. Rugi nya rasa. Maafkan diri ini ye ..

Ok, tempohari arul jumpa gambar ni kat facebook. Jika ia berguna pada arul, maka pasti berguna juga buat korang sama kan? Jom kita amalkan bersama-sama .. Syurga terletak di bawah telapak kaki ibu. Darjat seorang ibu 3x lebih tinggi dari seorang bapa. Betulkan saya jika saya salah ye ...


Bismillah ...


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura