Pages

Thursday, April 18, 2013

Cara Ikat Rambut Paling Efektif [versi seorang AYAH]




sedang jln2 sambil stalk fb seseorang yg suatu ketika dulu arul anggap sebagai kawan rapat .. then bertukar sayang sebagai adik sendiri .. next dah tak tahu nak anggap apa .. mungkin masih berkawan .. cuma kami tak lagi bertegur sapa .. tak tahu mana silapnya, mungkin gara-gara dulu partner arul tak suka cara kami berkawan .. katanya budak tu mcm try tackle arul .. adush!!

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

huish kelaut plak intro post ni .. haahaha .. mintak ampun semua .. al-kisah sebenar nak share video kat bawah ni ha .. the baby girl was so cute! she was too rimas dgn her hair .. lambat sangat her dad nak siapkan dandan ..hehehe .. for me, rasa mcm kelakar je tengok video ni sebab tak semua AYAH tahu cara menguruskan anak especially ank perempuan .. kalau sape2 tengok movie PAPADOM, ha tahu la bagaimana seorang ayah cuba menjaga seorang ank manja perempuan nya .. hihihi .. jom, layan video pendek ni buat rilex otak petang2 hari sebelum balik dari kerja.





No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura