Pages

Sunday, April 21, 2013

T-shirt Kelab Blogger Ben Ashaari



rupa belakang baju


Alhamdulillah, ini kali kedua saya beli baju t-shirt Kelab Blogger Ben Ashaari. Kalini saje try beli yg lengan pendek dan warna yg lebih menyerlah. Belian pertama dulu warna hitam je, dan terbeli yg saiz besar plak. Tapi nice lah, ramai kawan puji baju tu cantik. Yang design baru ni pun, ada kawan puji cantik jugak.



rupa depan baju


Tapi arul dapat lambat sikit baju ni kerana terdapat salah faham sikit di pihak arul. Hehehe, blogger lain dah lama dapat dan melaram syok. Tapi arul baru je dapat khamis lepas. Minggu depan baru mula pakai baju cantik ni.


rupa depan baju


Terima kasih yang tak terhingga kepada Bro AngahJudin dan Bro BenAshaari. Sangat mudah berkerjasama. Korang pasti tahu kan tentang baju ni? Jom buat collection (^_______^)


2 comments:

  1. Wah!!..bestnya dapat baju ben ashaarii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best!best!best! hehehehe .. murah je bro ..

      Delete

Sahabat Sakura