Pages

Thursday, November 14, 2013

CPUV Nuffnang #1 : INTI Cycle 1 Degree Campaign


Assalammualaikum wbt ...


Alhamdulillah .. Alhamdulillah .. Alhamdulillah ..
Bersyukur dengan apa yang dapat sekarang ni .. Walaupun semakin jarang update blog, tapi Nuffnang yang baik hati masih lagi bagi ads kat blog ni. Sebenarnya nak post dari hari pertama dapat tahu ada iklan yang lekat kat blog ni, tapi tak sempat. So harini, cuba jugak lah berkongsi kegembiraan yang tak seberapa ni. Yelah, blog ni faham-faham je la bagaimana penulisan dan isinya kan? Jadi bila dah dapat tu, sangat gembira taw dan hari-hari sekarang ni mesti akan buka laman web Nuffnang. Harini genap 2 minggu iklan tu berlari berkejaran dalam blog ni. Hehehehe, and still on going. 



Takdelah banyak sangat dapat dikumpul lagi sekarang ni, tapi harap sangat-sangat visitors blog ni rajin-rajin la klik iklan-iklan dalam blog ni ye. Insyaa Allah, empunya blog ni akan lebih rajin untuk update blog kelak kerana sesuatu bakal terjadi menjelang tahun hadapan, 2014. Huhuhuhu .. korang jangan segan-segan ye menderma ..

Terima kasih Nuffnang!!


No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura