Pages

Thursday, November 28, 2013

Bosan Dengan Yang Lama


Assalammualaikum wbt ..



Comel kan? Tapi selama mana je la kita ni boleh tengok satu-satu benda ni lama-lama. Sedangkan smartphone kat tangan yg mahal-mahal tu pun, korang sanggup dan rajin je bertukar setiap tahun .. ye dak? Hi hi hi hi ... terus-terang aku kata, sebenarnya memang dah lama bosan tengok header blog ni .. korang pun sama kan? entah dah berapa tahun aku maintain je dengan header yang comel dan simple ni .. 

Memang dah lama nak tukar header tapi aku belum ada banyak masa untuk mengadap laptop dan photoshop tu serta belajar semula buat header sendiri untuk blog sendiri. By the way, header ni bukan aku yang buat tapi seorang kenalan lama dahulu. Terima kasih kat dia sebab rajin edit kan, beberapa bulan lepas ada jugak mintak dia buat kan baru. Tapi mungkin dia dah takde masa lapang untuk buatkan, so sampai sekarang la header ni macam tu saje.

Yang lain-lain pun rasa dah bosan tengok sebenarnya. Masih mencari masa dan ruang untuk edit semula blog ni, from head-to-toe la orang kata. Miahahahahaha! Rasa macam sarat sangat blog ni tapi isi 'kosong'. Sedih kan? Sebab tu la kot tak ramai datang lawat blog ni. Aku memang tak kesah takde tukang komen semua tu, asalkan ada yang sudi melawat.

So kawan-kawan, mesti ada cadangan kan? Tolong lah tinggalkan komen dan bagi cadangan bagaimana yang harus aku lakukan kat blog ni.


4 comments:

  1. ciktom rs kalau pening better cari servis tlg edit blog ni..blh cari dgn harga yg murah dlm RM20-30 je utk header+template blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mmg sdg cari cik tom..mekaseh ats cdgn..suke bce entri2 affiliate @ciktom :)

      Delete
  2. k lily pun sama rasa nak tukar layout dah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.lily nye layout simple je..ok la tu..ni pn sy bt mana sy blh je..huhuhu..x sempat nk main coding mcm blogger lain..rumah pn xde internet..susah gak la.. nk curi2 msa kt ofis..hihihi
      btw kak, thanks visit sini ..huhuhu

      Delete

Sahabat Sakura