Pages

Monday, May 14, 2012

Sengal : Malu Siot !! [part 2]

Assalammualaikum wbt ..



Hahahhahah aku tak tahu la berapa kali aku nak cakap ayat yang sama je memanjang kan? Korang pun mesti bosan kan?? Ok la .. agak lama aku tertangguh nak update entri Malu Siot!! nih .. Maafkan diri ini ye pada kawan2 yang bertanya sebab kenapa aku berasa sangat2 malu ini .. kehkehkeh ..

Meh aku pendekkan cerita yang dah sememangnya pendek je pun ..

Al-kisahnya .. sedang aku "seronok2" texting dengan My Prince .. tetiba "message sending failed" .. pastu "message will be sent once it turn on the no. 012-680 xxxx " .. huargh tensen lak aii .. My Prince ni plak dah ada no.maxis baru .. just aku tak tahu bila dia nk aktifkan .. so bila no. diatas tu tetiba 'menjawab' begitu .. aku pun  terus expect dia sedang on no.baru la kan .. aku pun terus miscalled no.baru My Prince .. pergh! ada ringing la weh .. panas nye hati .. [huhuhu,padahal takde hak pun nak panas2 hati kan] .. Aku pun terus mesej kat no. tu .. then dapat reply, "sape nih?" wah..tetiba jadi tak kenal plak kat no. yang bertahun dia hubungi selama .. aku pun buat la ayat merajuk, blablabla .. zasss!! tetiba no.tu reply mcm pelik sikit .. "salah nombor ke nih?" . Aku pun terus check semula no. yang aku sedia simpan dalam contacts book .. rupa-rupanya ...Jeng3! memang SAH aku dah tersalah nombor !! huhuhu .. No. My Prince yg baru 012-6164 xxx tp nombor yang aku simpan tu 012-6167 xxx . Ha amek kau! terus terdiam aku .. ngeh3..

Ha tu la sebab dan puncanya aku jadi rasa malu giler hari tersebut .. Walaupun kejadian tersebut tidak melibatkan sesiapa secara live .. tapi bile teringatkan nya .. wah , sangat malu .. ish3 ... PADAN MUKE AKU SENDIRI !!

2 comments:

  1. hehe..memanglah malu kalau salah msg kt org lain..nasib baik org tue xkenal..kalau kenal lagi naya malu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lau knl,arul blh lg pusing2 citer ke hapa..tp kna bahan ar nti..tp ni da ar x knl,pstu arul nk majuk2 lak..wat ayt sedih bgai..kekekeke~

      Delete

Sahabat Sakura