Pages

Saturday, May 19, 2012

SAYS Celebrates 4th Anniversary

Assalammualaikum wbt ..

Ha korang nak tahu tak,  SAYS Team sekarang sedang menyambut ulangtahun yang ke-4 . So mereka dengan berbesar hati dan gembira nya menawarkan pelbagai hadiah kepada kita .  Pada blogger yang turut menggunakan servis SAYS ni confirm2 la dah tahu jugak tentang berita gembira ni kan?? Hehehehehe.. apa lagi..jom lah grab lots of prizes from SAYS !!





Ada yang berminat tak? Pada yang berminat tapi belum mendaftar dengan SAYS, langkah yang disediakan sangat2 la mudah .. semudah ABC, 123 je .. Jom arul kongsi langkah2 mudah tersebut ..


Langkah 1

Daftar masuk / Buka 1 akaun SAYS

Masuk laman web SAYS.com (jika masih belum buka akaun SAYS, kena buat dulu), lepas tu terus pergi ke Birthday Giveaway Page.



Langkah 2

Pilih hadiah





lepas korang dah pilih hadiah2 yang menarik, tekan butang "Get me started!" .. tapi pastikan korang dah fikir masak2 la nak hadiah apa .. sebab lepas tu korang dah tak boleh nak tukar2 pape pun .


Langkah 3

Kongsi segala Social Recommendations, Social Good & Invite Your Friends


kongsi la hari2 selama 30 hari .. nanti korang akan berpeluang untuk dapatkan hadiah2 idaman hati tu.


Gambar paling atas sekali tu, korang boleh klik untuk tahu dengan lebih lanjut. Selamat mencuba !!


Arul nak jugak, tapi buat sementara arul tak dapat nak online kat rumah .. broadband problem .. so..... huwaaaaa!! Ni pun create kat ofis je .. huhuhu .. bukan rezeki arul la kot .. Pape pun all da best pada sape2 yang dah join dan bakal join eh   (^_^)

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura