Pages

Thursday, May 17, 2012

Maxis Broadband yang Cool



pernah tengok gambar kat atas nih?mustahil la tak pernah kan .. hehehe .. harini tetiba rasa nak publish entri tentang Maxis dan Broadband nye .. well, i'm one of the maxis broadband user .. dah lama guna .. tapi bior awal-awal aku bagitahu .. aku guna broadband maxis je .. tapi aku bukan pengguna smartphone eh .. aku belum mampu macam korang .. huhuhu ..


   
 


macam yang korang tengok kat atas ni .. maxis ada 3 plan yang berbeza buat pelanggan mereka yang bijak memilih servis mereka .. ketiga-tiganya menawarkan faedah yang berbeza mengikut keperluan berbeza setiap pengguna.

masa semester pertama aku buat ijazah, aku dah bertukar guna broadband "biru" tapi sangatlah worse kot coverage dia .. pergh!! tak lama pun pakai, then aku bertukar semula pada broadband "hijau" ni .. baru lah mesra alam rasanya .. sampai sekarang aku masih setia mengguna nya .. yang best adalah, maxis broadband ni pun dah ada coverage kat Felda aku tinggal .. huhuhu .. barulah boleh blogging dimana-mana saja ..


~entri ini tidak berbayar oleh mana2 pihak pun okey .. cuma saja2 nak berkongsi kepuasan hati tentang satu2 produk je .. harap bermanfaat buat sesetengah readers diluar sana~

2 comments:

  1. wah..
    feza pengguna broadband celcom.hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha..arul dah serik nk guna broadband celcom..

      Delete

Sahabat Sakura