Pages

Sunday, August 17, 2014

CPUV Nuffnang #12, #13, #14

Assalammualaikum wbt ...

Ini adalah 3 CPUV terawal untuk bulan Ogos tahun ni. Alhamdulillah Nuffnang masih sudi beriklan di DSG aku ni. Terharu sangat2 seh! Tapi rasanya dah lama jugak tak dapat tiket wayang FREE dari Nuffnang. Bilakah Mr Nuffnang nak bagi lagi ek peluang kat hamba ni? Huhuhu




B.liv Brand Visibility
Rupanya salah satu online shop jugak..tapi lebih pada penjagaan wajah. Aku belum sempat tengok keseluruhan website ni. Sempat tengok sekali imbas je, mana yang penting untuk aku rumuskan disini.





Above, salah satu contoh senarai produk yang b.liv ni jual untuk segala masalah penjagaan muka korang. Macam gambar yang pertama aku tepek tu, ada juga dorang jual Mask dan b.Seen Eye Care. Korang nanti usha la b.liv website tu ye.


Air Asia Go - Korea Sale
Next CPUV yang sangkut adalah Air Asia Go-Korea Sale. Tapi sayangnya CPUV ni tak lekat lama pun. Aku pun tak sempat nak jenguk2 promo apa yang diberikan tu. BTW, apa yang aku perasan since last year nye Merdeka masa aku fly ke Seoul, Korea. After aku balik dari trip ke Korea, aku tengok macam2 promo timbul. Promosi kaw2 ke Korea. Pastu, sorang2 aku tengok g Korea. Pergh!! Sampai sekarang aku masih merindui suasana Korea. Tak rugi korang g sana rasanya, tapi sediakan makanan sendiri lagi best kot. Hahahahaha. Trip ke Seoul, Korea ni memang aku hutang korang dah setahun. Sampai sekarang aku tak up kat DSG ni. Aku rasa aku mampu berkongsi gambar je kot, sebab kalau aku nak bercerita dari A-Z mungkin dah tunggang langgang. Huhuhu ampunkan aku ye geng!


iH Media Liese
Latest CPUV yang ado kat DSG ni. Tapi aku search sana sini, ramai blogger pun tak tahu iklan pasal apa tu. So korang kalau ada ternampak iklan ni, cer cuba klik2 sikit ye. Tengok kan iklan apakah iH Media Liese ni ye.


Last but not least, sangat2 bersyukur sejak Ramadhan bermula till Syawal ni .. Nuffnang sangat2 bermurah hati berikan lots of CPUV to DSG ni. Sayang Nuffnang ketat2 ah!



No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura