Pages

Thursday, June 27, 2013

Spontaneous Thursday #10







Print screen atas sekali tu adalah dari wall Fb aku sendiri. Segala kata-kata tu terlintas sendiri, tak sangka ada yang rasa indah kata-kata tu. Aku tulis berdasarkan pengalaman yang aku sendiri lalui dan rasai. Betul kan?



Kita sentiasa cuba elak dari menyakiti hati orang lain, sedangkan hati sendiri sdg disakiti.
Kita sentiasa cuba elak dari melukai hati orang lain, sedangkan hati sendiri sdg dilukai.
Kita sentiasa cuba elak dari org lain jatuh hati pd kita, sedangkan hati sendiri sdg jatuh hati pd yg x hak.
Kita sentiasa cuba elak dari pelbagai sesuatu perkara yg x baik demi org lain, sedangkan diri sendiri sdg menjadi mangsa keadaan.



1 comment:

  1. banyak kan bersabar, dah nak masuk bulan ramadhan ni, Jaga persahabatan. :D

    ReplyDelete

Sahabat Sakura