Pages

Thursday, March 6, 2014

Siapa Shukri Yahaya?

Assalammualaikum ...
 


 Eh salah gambar pulak .. hahahahaha~



13 JUNE 1988

---------------------------------------------------------------------------------------------------------





Gambar atas tu Jericho Rosales, gambar bawah tu baru la Shukri Yahaya. Yeeeee, aku tahu dah ramai yang jatuh cinta, pengsan, pitam bagai bila tengok mamat ni senyum.. tambahan pulak ada lesung pipit kan..memang sweet dan comel giler.Aku tahu dia ni bukan pelakon baru, bile searching kat google .. baru la aku teringat dia adalah Jericho Rosales Malaysia yang pernah aku dengar dulu. Tengok la kedua-dua gambar tu, kan hampir sama. Both of them have dimples (^_^)


Dok godek2 sana sini baru nak jumpe FB dia .. hahahahaha giler ketinggalan aku nih .. aku takdelah giler sangat kat pelakon ni .. tapi lama2 duk layan drama Jika Itu Takdirku, melting gak la tengok dia senyum siap pakej lesung pipit dia tu .. huhuhu .. Tak banyak pun info pasal dia yang dijumpai, but agak terkejut dia just mude setahun je dari aku. Layan ar gambar2 sweet dia ye, aku google je. Hihihihi..




 



 Korang yang hard fan sangat kat Shukri ni boleh lah Like FB dia serta Follow Twitter dia ye.

 







4 comments:

Sahabat Sakura