Pages

Monday, December 23, 2013

[REVIEW] Movie : 47 Ronin


47 ronin ticket


Synopsis :

Keanu Reeves makes an explosive return to action-adventure in 47 Ronin. After a treacherous warlord kills their master and banishes their kind, 47 leaderless samurai vow to seek revenge and restore honor to their people.

kinopoisk.ru

Driven from their homes and dispersed across the land, this band of Ronin must seek the help of Kai (Reeves) - a half-breed they once rejected - as they fight their way across a savage world of mythic beasts, shape-shifting withcraft and wondrous terrors.

As this exiled, enslaved outcast becomes their most deadly weapon, he will transform into the hero who inspires this band of outnumbered rebels to seize eternity.




Starring : Hiroyuki Sanada, Jin Akanishi, Keanu Reeves, Ko Shibasaki, Rinko Kikuchi, Tadanobu Asano

Director : Carl Rinsch

Genre : Action, Adventure, Drama, Fantasy

Rating : PG13

Runtime : 119 min
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ronin - A ronin or rounin was a samurai with no lord or master during the feudal period (1185-1868) of Japan. A samurai became masterless from the death or fall of his master, or after the loss of his master's favor or privilege [wikipedia].

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apa yg aku boleh cakap, cerita ni bagus sebab ia berkisarkan dari kisah benar tentang 47 orang Ronin yg tidak bertuan. Moral of the stories yg cuba disampaikan dalam cerita ni adalah kesetiaan terhadap tuan, sanggup berkorban menuntut bela demi sebuah keadilan. Boleh lah layan sikit2, cerita ni ada part khayalan, penggunaan sihir2 segala ni. Cuma bagi aku, cerita ni korang tunggu je lah keluar kat Astro ke, buang duit je tengok kat panggung wayang. Huhuhuhu, average aku boleh bagi 3/5 bintang saje. Menarik x? Best x? Korang pergilah tengok sendiri .. tapi aku memang tak syorkan untuk membazir beli tiket .. huahuahua .. 


2 comments:

Sahabat Sakura