Pages

Wednesday, August 1, 2012

Tangan Gatal



assalammualaikum wbt ..

apa khabar all bloggers & readers ?? nampaknya semakin slow arul update blog picisan ni .. dan yg paling arul perasan adalah .. semakin kurang dah orang nak blogwalking jalan2 kat blog ni .. huhuhu .. kesian plus padan muka pd diri sendiri .. apa2 pun arul mohon maaf atas ke khilafan diri yg lembab utk hapdet blog hari2 @ sentiasa .. kalini idea tu sentiasa ada .. tapi kekangan masa yg menghalang arul .. utk post entri2 baru pulak .. ini pun arul menaip dgn kelajuan paling maksima plus sorok2 dari terkantoi dgn officemate .. ngeh3 ..

tangan gatal? gatal2 tangan? ha ni la dia .. gatal tangan nak jugak post entri .. tapi nak post yg berinformasi .. macam perlukan masa sket kot .. terlalu banyak ingin diluah dan kongsi bersama tetapi .. perlu banyak penapisan di lakukan .. masa dan ruang utk berfikir dgn lebih matang dan rasional .. patut @ tidak arul catatkan di blog personal ini ..

biarpun arul tak dapat nk post entri2 baru sekerap yg mgkin spt blogger2 lain .. tapi arul masih hari2 blogwalking ke blog2 yg arul follow .. arul mengikuti setiap perkembangan korang .. huhuhu .. namun demikian arul faham lah kenapa mereka2 yg follow blog arul .. takde pun rasa nk blogwalking ke blog arul .. memandangkan blog arul sangat2 lah kosong .. takde informasi yg menarik pun .. takde faedah pun datang jenguk .. betul tak ?? haaaaa .. jgn tipu arul .. berdosa ..

takpelah .. sekarang ni yg arul perasan .. ramai sedang memperkatakan tentang LOGO MERDEKA 2012 & lagu tema kemerdekaan tahun ni .. arul pun rasa sumer tu lebih kepada POLITIK je .. kenapa setiap pertolongan yg dihulur kpd rakyat .. tdk dilakukan seikhlas hati .. jgn jadikan ia sbg pancing undi sbg membalas budi .. ALLAH SWT TAK SUKA BEGITU .. berkira namanya ..

selain tu yg arul perasan jugak .. ramai sedang memperkatakan tentang SUKAN OLIMPIK yg sdg berlangsung sekarang ni .. rupanya barulah arul tahu segala makna di sebalik simbol, logo, lambang sukan tersebut kalini .. ish3 ..

dan tak lepas jugak, blogger2 yg sedang rancak sertai majlis iftar sana sini .. hehehehe .. konyang la dak makan free je ..

ok lah .. ni je yg dapat di taip buat masa ni .. dah lega sikit rasa 'sesak' dalam diri ni .. selamat menjalani ibadah puasa ye semua ..

No comments:

Post a Comment

Sahabat Sakura