Pages

Monday, September 15, 2014

CPUV Nuffnang #15 - HP PC Demand Gen Digital

Balik2 post pasal CPUV, betul tak? Tolonglah, jangan kata korang, empunya blog pun sebenarnya dah boring asyik up tentang benda yang sama. Ha3! Infiniti kemaafan weh, sejak mula keje baru ni stress level aku pun meningkat. Jadi bile hujung minggu, memang aku berehat dan paling koman pun aku balas dendam untuk blogwalking. Kat office memang totally 300% hadap keje je. Hu3!

Iklan ni macam dah lama kat blog ni, tapi earning tak memberangsangkan pulak. Hp one of IT product that in my fav list to have. Suka design nye yang modern & memenuhi keperluan dunia masa kini. Harga pun bagi aku berbaloi la dengan apa yang ditawarkan kan?

Thank you Nuffnang coz terus mempercayai blog ini untuk beri iklan bergolek-golek dalam blog ni. Miahahaha..



2 comments:

  1. earnings untuk CPUV HP PC Demand ni serius memang slow betul nak naik earnings nya...kan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ezad huhuhu mmg slow pon .. lama sgt bertapa dlm blog tp earning gitu gak ..

      Delete

Sahabat Sakura

They're G+